Mis – bureau voor 2D en 3D vormgeving

Wat wil dat nu eigenlijk zeggen, 2D en 3D? Mis geeft vorm aan al het ‘platte’ – lees: analoog en digitaal grafisch werk – en al het ‘ruimtelijke’. Bij dat laatste kunt u denken aan interieurs en maatmeubilair.

Waarom Mis?

Mis staat voor de initialen van Minke Stijns. Maar nog meer staat Mis ook voor lekker eigenzinnig, durf en een tikkeltje tegendraads. En dat is ook exact wat ik voor u wil bereiken. Door middel van een eigenzinnig ontwerp bereiken we samen het doel dat u voor ogen heeft. Uw communicatie is herkenbaar en getuigt van durf! Want juist in de uitzondering schittert de duurzame kracht van een sterke profilering.

Hoe Mis te werk gaat

Mis levert projecten van A tot Z. Vooraf luister ik naar uw wensen en uw doelen. Zijn die laatste nog niet helemaal helder? In overleg kristalliseren we deze eerst uit.

Gedurende het ontwerpproces blijft er herhaaldelijk contact tussen opdrachtgever en -nemer. Zo ziet u de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Ligt de kennis niet voor handen in eigen huis? Mis werkt met professionele partners samen om uw project tot in de puntjes uit te werken en om een krachtig resultaat te leveren.

Dit is niet Mis!